Vizos į Indiją

indiviza

 

Vizą užsakyti galite internetu! Tai sutaupo Jūsų laiką biure.
Dokumentai į Konsulinį skyrių priduodami tik pristačius visus reikiamus dokumentus į biurą.

 

Vizos kategorija

2 savaitės (10 d.d.)
Dokumentų pridavimas kiekvieną dieną
Turistinė
(daugkartinė, galioja 12 mėn.
nuo išdavimo dienos,
kiekvienas vizitas iki 90 d.)

 

 195 Eur

Reikalingi dokumentai:
- pasas, galiojantis ne mažiau kaip 6 mėn. nuo išvykimo datos;
- 1 spalvota nuotrauka 3,5x4,5 / 5x5;
- lėktuvo bilietų rezervacijos kopija( pirmin/atgal);
- anketiniai duomenys (papildomai tėvo ir sutuoktinio vardas, ar neturi giminių Pakistane, kokias šalis aplankė per paskutinius 10 metų, jei buvo anksčiau Indijoje, nurodyti adresą kur buvo apsistojęs)
Elektroninė 2-kart. viza
(galioja 60 d. nuo atvykimo)
 95 Eur
 
Vizos patvirtinimas (elektroninis) – pagrindinis dokumentas, Indijos oro uoste liudijantis apie išduotą vizą.
Patvirtinimą gauname per 2-5 dienas.
 
Reikalingi dokumentai:
- skenuotas pasas, galiojantis ne mažiau kaip 6 mėn. nuo išvykimo datos;
- skenuota 1 spalvota nuotrauka 3,5x4,5 / 5x5;
- užpildyta vizos prašymo forma