Vizos į Baltarusiją

baltrusviza
 
Vizą užsakyti galite internetu! Tai sutaupo Jūsų laiką biure.
Dokumentai į Konsulinį skyrių priduodami tik pristačius visus reikiamus dokumentus į biurą.

  • pasas turi  galioti  mažiausiai 3 mėn po vizos galiojimo pabaigos.
  • pase turi būti ne mažiau  nei  2  laisvi puslapiai įklijuoti vizai ( į „kitus įrašus" ar  „paso galiojimas"  vizos neklijuojamos).
  • vizos įforminamos pagal išpirkto draudimo galiojimo trukmę (minimali draudimo suma 10 000 eurų). Draudimo polise turi būti Белгосстрах firmos logotipas
  • BY vizos neperklijuojamos į naujus pasus.
  • vizos (isskirus tranzitiniu) galioja pagal draudimo poliso trukmę.
  • Paskutinią mėnesio darbo dieną Baltarusijos Ambasada nedirba.
      
DĖMESIO! ES piliečiams draudžiama vykti į Rusiją tranzitu per Baltarusiją. Daugiau informacijos teiraukitės Baltarusijos / Rusijos pasienio perėjimo punktuose, URM arba geležinkelių kasose ( jei vyksite traukiniu).
 
 
 
DAROME NUOTRAUKAS VIZŲ FORMINIMUI.
 
 
LEIDIMAS ( iki 10 dienų) VYKTI Į GARDINO SRITĮ ir Į BRESTĄ  -  10  Eur
Reikalingi dokumentai: paso kopija, sveikatos draudimas, gyvenamosios vietos adresas bei kelionės datos.
Forminimo terminas 1 d.d.
 

Vizos kategorija

2 d.d. / Eur

5 d.d. / Eur

VIENKARTINĖS, DVIKARTINĖS VIZOS

Vienkartinė iki 30 k.d. privati arba dalykinė

 65
 40

Dvikartinė  iki 30 k.d. privati arba dalykinė

85 50

Vaikams (įvairios) iki 6 metu

 10

Grupinė iki 30 k.d. ( min. 5 zmones)

30

20

TRANZITINĖS VIZOS

Tranzitinė  dvikartine

42 27

Tranzitinė   daugkartinė

85

50

DAUGKARTINĖS VIZOS

Daugkartinė  1 mėn. privati arba dalykinė

140 80
Dėl daugkartinės 12 mėn. vizos gavimo tvarkos  teirautis telefonu.    

 Reikalingi dokumentai:

  • pasas
  • 1 nuotrauka (3,5 x 4,5 cm, 70% nuotraukos turi užimti veidas, šviesiame fone, spalvota, ne senesnė nei 6 mėn.)
  • draudimas
  • vaikams iki 16 m. gimimo liudijimo kopija, abiejų tėvų pasų kopijos
  •  anketiniai duomenys : darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyv. adresas, asm. telefonas,  mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), gimimo miestas ir imigravimo metai į LR (jei gimė ne LR), sutuoktinio duomenys (vardas, pavardė, mergautinė pavardė, gimimo data.)
  • tikslus adresas pas ką vyksta:       
  1. jei turistinė viza  -  viešbučio patvirtinimas (ходатайство) su antspaudu ir parašu (kopija).
  2. jei privati viza  –  nurodyti pas ką važiuoja į Baltarusiją - vardas, pavardė,  adresas , telefono numeris;
  3. jei dalykine viza  -  įmonės pavadinimas Baltarusijoje, adresas, telefono numeris;

Būtinas sveikatos draudimas vizoms gauti į Baltarusiją. Medicininių išlaidų draudimo suma 10 000 EUR