Vizos į Tailandą

tailviza

 

Vizą užsakyti galite internetu! Tai sutaupo Jūsų laiką biure.
Dokumentai į Konsulinį skyrių priduodami tik pristačius visus reikiamus dokumentus į biurą.

 

Reikalingi dokumentai:

  • pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos
  • 1 spalvota nuotrauka
  • lėktuvo bilietų  kopijos (pirmyn/atgal)
  • viešbučio rezervacijos kopija
  • anketiniai duomenys
 
 

 Vizos kategorija

5 d.d. / Eur

dokumentų  pridavimas I-III-V

Vienkartinė turistinė

(galiojimas 60 d.)  

50

Daugkartinė  turistinė

(galiojimas 180 d.)

160