Vizos į Kiniją

kinijaviza

 

Vizą užsakyti galite internetu! Tai sutaupo Jūsų laiką biure.
Dokumentai į Konsulinį skyrių priduodami tik pristačius visus reikiamus dokumentus į biurą.

 

Informuojame, kad KINIJOS konsulatas nuo 2017 03 02 d.

atsitiktine tvarka gali iškviesti nuskaityti biometrinius duomenis (pirštų antspaudus).

 

Reikalingi dokumentai:

  • pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos;
  • 1 spalvota  nuotrauka;
  • viešbučio rezervacija;
  • lektuvo bilietų rezervacijos kopija ( pirmyn/atgal);
  • anketiniai duomenys ir kontaktinis telefonas nelaimės atveju Lietuvoje;
  • vaikams iki 18 metų papildomai reikalingi dokumentai: gimimo liudijimo kopija, abiejų tėvų pasų kopijos,                                                                                                                  tėvų santuokos ( jei išsiskyrę- tai pat ir ištuokos) liudijimo kopija, notaro patvirtinto leidimo vaikui išvykti į užsienį kopija.
 
 
DAROME NUOTRAUKAS VIZŲ FORMINIMUI.
 
 

Vizos kategorija

3 d.d. / Eur

6 d.d. / Eur

Vienkartinė  (galiojimas 3 mėn.)

130

105

Dvikartinė  (galiojimas 6 mėn.)

140 115

PASTABA:  konsulinis skyrius dirba antradieniais ir ketvirtadieniais.