Vizos į Kazachstaną

kazachviza

 
Vizą užsakyti galite internetu! Tai sutaupo Jūsų laiką biure.
Dokumentai į Konsulinį skyrių priduodami tik pristačius visus reikiamus dokumentus į biurą.

  • vizos į Kazachstaną forminamos tik LR piliečiams;
  • pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos;
  • pase turi būti ne mažiau nei 1 laisvas puslapis įklijuoti vizai;
  • vaikams iki 16 metu gimimo liudijimo kopija, abiejų tėvų pasų kopijos;
  • trečiadienais konsulatas nedirba. Ši diena neįskaitoma į vizos forminimo laiką;
  • užsakymo diena neįskaitoma, skaičiuojama nuo sekančios darbo dienos;
  • Kazachstano galiojančios vizos neperklijamos į naujus pasus.
 
IKI 2017 M. GRUODŽIO MĖN. 31 D.  VYKSTANTIEMS Į KAZACHSTANĄ LAIKOTARPIUI IKI 30 D.
 
VIZOS NEREIKIA.
 

Vizos kategorija

 8 d.d. / Eur

14 d.d. / Eur

Vienkartinė (galiojimas 30 d.)

80

 

Dvikartinė ( galiojimas 30-90 d.)

 

200

 

Trikartinė ( galiojimas 90 d.)

 

220

 

Daugkartinė  6  mėn.

 

310

 

Daugkartinė 12 mėn.

 

350

 

 

Reikalingi dokumentai:

 

  • Vienkartinės, dvikartinės, trikartinės: pasas, 1 nuotrauka spalvota, anketiniai duomenys, adresas  kur  vyktsa į Kazachstaną  (Jei priavačiai  - vardas pavardė ir adresas, jei į įmonė – pavadinimas ir adresas), sutuoktinio vardas, pavardė;
  • Daukartinės 6 mėnesiams: pasas, 1 nuotrauka, pazyma iš darbovietės (ant firminio blanko, su įmonės anspaudu) , anketiniai duomenys, sutuoktinio vardas, pavardė;
  • Daukartinė metinė (tik imoniu vadovams):  pasas, 1 nuotrauka, pazyma iš darbovietės (ant firminio blanko, su įmonės anspaudu) , anketiniai duomenys, sutuoktinio vardas, pavardė.